Sivut

12. tammikuuta 2015

Ei se vielä tule





Viluttaa. Auton raappaus ei ole suosikkipuuhiani. Lumityöt menettelevät. Tässä vaiheessa vuotta esitän aina kainon toiveen: Tule, kevät! Ei se vielä tule, mutta valoa on himpun verran enemmän. Onneksi on kirjat, käsityöt ja jooga.

Kun lukee lehtiä tammikuussa, kaikkien suomalaisten tuleva alkuvuosi on tipaton, rasvaton, mauton, hajuton, kaloriton, löhöilymätön. Bikinikuntoon pitäisi päästä. Telkkarissa mennään naimisiin tuntemattoman kanssa, järjestetään unelmakosintoja, synnytetään ja imetetään. Näyttäisi siltä, että ehdin tänäkin vuonna lukea, tehdä käsitöitä ja joogata.

4. tammikuuta 2015

Väännettin rautalangasta








Pienen ompelukerhon toinen kokoontuminen. Väännettiin rautalangasta, tehtiin talven keskelle sudenkorennot ja revittiin Goethea.

Pöytä, tuolit ja tiskipöytä vyöryivät kätevien emäntien näpertelytarvikkeita. Mies valitti, että syödessä siemenhelmet rapisevat hampaissa. Uskoisiko?

Tämä tapahtui viime vuonna. Vuosi vaihtui ystävien seurassa, raketit paukkuivat ja sädetikut tekivät kuvioita. Nyt pitää muistaa 2015 ja kaikki hyvät lupaukset!

Hyvää tätä vuotta!