Sivut

2. joulukuuta 2011





Tänäänkin on kuvapäivä.

5 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Onko nämä joulukuun kuvia. :o

Tänään askartelin lasten kanssa ikkunan täyteen lumihiutaleita. Ei enää pelkkää mustaa pliiiiiz.

Tilastoista. Menet blogin hallintaan. Vasemmassa reunassa on lista, naksautat kohtaan "tilastot". Liikenteen lähteet kohdasta löytyy hakusanoja. Oikeasta reunasta voit valita päivän, viikon, kuukauden tai koko ajan hakusanat. Auttoiko? Mä oon maailman huonoin selittämään.

Tie on kevyt kirjoitti...

Et ole ollenkaan huono selittäjä! Löysin heti kohdan ja hakusanoja oliva mm. villasukkaluistelu, hylätyt uudissanat ja Hytti Nro 6 (mikä onkin nyt ajankohtainen hakusana!). Kiitos - tämä oli mielenkiintoista. Nauroin sun blogissa niitä vaaleanpunaisia nahkahousuja!

Aika pimeää ja mustaa on joulukuu. Saisi tulla aurinkoa ja vaikka luntakin, vaikken niin talvesta piittaa.

Tie on kevyt kirjoitti...

Vielä jatkoa: yksi sanahaku, jota säikähdin, oli Tiina Jylhän kauneusklinikka, mutta sitten onneksi muistin kirjoittaneeni kauneusklinikan syrjäyttäneen vanhan antikvariaatin Lahdessa. Huh, selvisin säikähdyksellä...

Virkattu lintu kirjoitti...

Olet osannut ottaa kauniit kuvat tästä harmaudesta :) Hieno tuo eka kuva, ei heti erota mistä heijastus alkaa. Minäkin olen jo alkanut odottaa lumen tuloa, se toisi ainakin valoa mukanaan.

Tie on kevyt kirjoitti...

Virkattu lintu, viime viikolla oli yksi päivä, kun aurinko pilkahti... Kuvaaminen vaati kyllä edes hitusen valoa. Ja tänään sitä on eli äkkiä ulos kameran kanssa!