Sivut

16. kesäkuuta 2012

København kesäkuu 2012

















Tunnelmia Kööpenhaminasta.

Nyhavn, kävelykatu Strøget, jalkapallohuumaa, legoja, kivoja kadunkulmia, Rådhuspladsen, kuninkaalliset Guiness World Of Record -museossa ja hevosparaati.

Kuvia tuli napsittua niin paljon, että taidanpa laitella niitä tänne vielä lisää.

9 kommenttia:

frost kirjoitti...

Voi, Köpis..!
Jospa taas pian pääsisin sinne!

Tie on kevyt kirjoitti...

Frost, minulakin vierähti parikymmentä vuotta edellisestä kerrasta... Ihastuin!

Kirjailijatar kirjoitti...

Kivaa! Laita ihmeessä lisää kuvia. Nuo karkkitalot ovat niin viehättäviä. Siitä on yli kymmenen vuotta, kun olen ollut Kööpenhaminassa, olisi varmasti aika kokea se uudelleen. Oli ilmeisesti mahtava reissu?

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Aah! Kööpenhamina on varmasti yksi maailman ihanimmista kaupungeista. Tuli oikein lämmin olo, kun katsoin kuviasi. Ja niin kauniitakin ne ovat!

Anna Vee kirjoitti...

Laita ihmeessä, hauskalta näyttää! Siis hauska on nimenomaan se tunnelma, joka minulle kuvista välittyy. En ole käynyt Kööpenhaminassa, mutta jotenkin vain olen aina olettanut sen olevan iloinen paikka. En tiedä miksi! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olet päässyt matkoille sinäkin ;) Köpiksessä olen käynyt kauan kauan sitten 1pv:n olin, muistan nuo värikkäät talot ja pienen merenneidon. Hauskoja yksityiskohtia olet kuvannut.

Tie on kevyt kirjoitti...

Kirjailijatar, karkkitalojapa hyvinkin! Oli mukava reissu, kaunista ja sääkin suosi.

Katja, kiitos! Hyvä että kuvista välittyi lämminhenkinen tunnelma, sillä sellainen Kööpenhaminassa oli, esim. lapset huomioitiin joka paikassa hienosti.

Anna V., olet ihan oikessa - sana iloinen kuvastaa Kööpenhaminaa! Lisää laitoinkin tänään kuvia; ne ei ihan heti lopu kesken...

Johki, kuvattaa ja hauskoja yksityiskohtia oli paljon - ja paljon tuli otettuakin kuvia!

Heikku kirjoitti...

Kööpenhamina on niin kaunis. Olen käynyt kolme kertaa (tai kolmena vuonna yhteensä kuusi kertaa), ja voi kun rakastan. Ikävän sait iskostettua näillä kuvilla. Köpis tuntuu lumoavan jokaisen. Ja tanskalaiset on niin kivoja.

Tie on kevyt kirjoitti...

Heikku, kyllä Kööpenhamina lumosi minutkin! Edellisestä kerrasta oli 20 vuotta ja sekin oli interrail-matkalla ohikulkupaikkana, mutta nyt ehti vähän paremmin tutustua paikkoihin ja nauttia kaupungista. Tanskalaiset ovat ystävällisiä ja rentoja, ja lapsia kohdeltiin joka paikassa tosi mukavasti. Siitä varmaan positiivinen tunnelma syntyy.