Sivut

15. kesäkuuta 2013

Kaikenlaisia koruja ja lounas tiskipöydällä


Kokeilin ensimmäsitä kertaa split eye beading needleä. Mikähän neulan suomennos mahtaa olla? Helmineula? Toimi hyvin lötkön kuminauhan kanssa, vaikka lopulliseen koruun pitikin käyttää ohutta koruvaijeria, koska kivet olivat kovin painavia.

Lasihelmet ovat yksinkertaisen kauniita.




Ehkäpä näistä kirpparinapeista


ja hirvenhampaista syntyy joskus vielä koruja.

Vanha lempparikoru tarvitsi vain korutohtoria.


Sadepäivänä on paras pysytellä sisällä ja väkertää koruja. Puu- ja lasihelmet, napit, koruvaijerit,  nahkanauhat, korulukot ja pihdit valloittivat keittiön pöydän. Yksi söi lounaan kodinhoitohuoneessa, toinen tiskipöydän ääressä. Minä toinen kankku jakkaran kulmalla, koska korutarvikkeet olivat valloittaneet tuolitkin.
 
Askartelupaja oli tänään rannekorupainotteinen. Jotkut sanovat rannekoruja käsikoruiksi. Hassua. Nilkkakorua en ole koskaan oppinut pitämään - olisiko se sitten jalkakoru?
 
 

8 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Kivoja! Tuo punainen kaula- ja rannekorusetti kolahti minuun :) (Ja nimenomaan rannekoru, käsikoru on minullekin termi, jota ei kyllä tule käytettyä)

Tie on kevyt kirjoitti...

Kivitasku, kiitos! Punaiset korut on kiveä; ostettu joskus käsityömessuilta. Värien vaihtelevuus tekee siitä kivan.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Upeita! Tuli himo tehdä koruja. :)

Tie on kevyt kirjoitti...

Katja, hauskaa jos sain sellaisen himon sinulle!

Satu kirjoitti...

oioi siis OI OI!! Hienoja! Kaikki! Punaiseen iskivät silmäni myös, erityisesti. Mullakin ois laatikollinen helmiä...taito tehdä koruiksi asti on kehnonlainen, tarttisin pienen kurssituksen aiheeseen (siis jos käytetään muuta kuin kuminauhaa).

Mäkin tykkään RANNEkoruista. :)

Katri kirjoitti...

Hei, täällähän on korusteltu! Kivoja, varsinkin eka.

Käsikoru on sellainen sana, joka aiheuttaa mulle näppylöitä. Koru on ranteessa =rannekoru, käsikorun paikka on jossain ihan muualla.

Iloista juhannusta!

Kirjailijatar kirjoitti...

Tosi kauniita!! Ottaisin ihan minkä vaan noista itselleni. Toivotaan, että kesällä on lisää sadepäiviä, että saat tehtyä lisää koruja :)

Tie on kevyt kirjoitti...

Satu, kiitos! Kuminauhakoruista on ihan hyvä aloittaa! Kauniita helmiä on tarjolla niin paljon. Tuo lasihelmirannekoru on simppeli kuminauhaversio!

Katri, korusteltu onkin uusi käyttökelpoinen sana, hih! Samoin sinne juhannusta hyvää!

Kirjailijatar, kiitos! No, muutamaa sadepäivää voidaan toivoa, kun korutarvikkeita vielä jäi käyttämättä, mutta hellepäiviäkin saisi tulla, kiitos!