Sivut

20. huhtikuuta 2012

Korttiaskartelutalkoot







Korttiaskartelua porukalla. Seitsemän tuntia näpertämistä, liimaklönttejä, tarraboordeja, sortuvia pahvipinoja, kuvio- ja efektipapereita, hileitä, nauhoja ja kimalletusseja, kadonneita kiiltokuvia ja viivottimia, hätäinen ruoka- ja kahvitauko, paljon ideoita ja runsaasti naurua.

10 kommenttia:

Gaselli kirjoitti...

Tulipa niistä ihania ja ennenkaikkea oli varmasti kiva olla yhdessä ja tehdä itselle sekä samalla toisille iloa tuottavia asioita;)

Pihi nainen kirjoitti...

Kiitos tästä mukavasta postauksesta! Olen vastikään löytänyt blogisi ja heti tykästynyt sen kiireettömään tunnelmaan. Heitinkin sinua juuri tunnustuksella joka löytyy blogistani. Käyhän kurkkaamassa :)

Tie on kevyt kirjoitti...

Marke, yhdessä tekeminen oli inspiroivaa! Sai täysin uppoutua näpertelyyn ja ideoimiseen ja kysellä kaverin kommentteja.

Pihi nainen, voi kiitos tunnustuksesta! Ihan posket punehtuen luin kauniita sanojasi. Minusta tuli sinun vakiolukijasi!
Ajattelin aluperin kirjoittaa enemmänkin kirjallisuudesta blogiini, mutta se on vain jotenkin jäänyt. Ei kai ollut tarpeeksi rohkeutta kirjoittaa arvosteluja.

Satu kirjoitti...

Ihan mahtavaa! Tekemisen meininki!

Anonyymi kirjoitti...

Wau, 7tuntia!

Tie on kevyt kirjoitti...

Satu, kyllä! Sitä se juuri oli!

Johki, no sen seitsemän tunnin seurauksena on nyt selkä jumissa...

Katri kirjoitti...

O-ho! Teillä on ollut oikeen korttimaraton. Lopputulos on oikeen mainio. Mukavaa puuhaa koko porukalle.

Tie on kevyt kirjoitti...

Katri, kyllä! Korttimaraton se oli! Yhdessä tekeminen on vaan niin kivaa!

Kirjailijatar kirjoitti...

Mitä ihmettä, 7 tuntia!! Minä en oikein voi käsittää tuota. Ehkä juuri ja juuri pari tuntia, mutta että kokonainen työpäivä. No, kivassa porukassa aika menee ihan huomaamatta.

Tie on kevyt kirjoitti...

Kirjailijatar, työpäivän pituus on paaaljon pidempi kuin 7 tuntia askartelua! Aika hujahti tuosta noin vaan, pidettiin vain pikainen ruokatauko ja vielä jäi monta monta ideaa toteuttamatta...