Sivut

10. huhtikuuta 2012

Vaajakosken kanava

Kesäteatteri


Naissaaren kahvila




Vaajakosken kanavalla ja Naissaaressa Kanavuoren kupeessa aurinko helli pääsiäislauantaina. Sittemmin olen ollut negatiivinen: kevät ei tule, lumipenkat on rumanruskeita, väärät tyypit putosivat Voice of Finlandista, väärät tavarat ovat väärissä paikoissa, markettitulppaanit kuivuvat ennen avautumista, lapset eivät tottele, mies ei tottele, omat ajatukset eivät tottele. Sitten muistin kaiken marinan keskellä yhden ystäväni sanat: ”Ole onnellinen, jos sinulla on vain pieniä murheita.”

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Kovin on vielä talviset maisemat siellä.
Minäkin olen seurannut satunnaisesti Voice of Finlandia, jotenkin tuoreenoloinen formaatti ja taitavia esiintyjiä. Pari tuttuakin oli kisaamassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ei se haittaa vaikka välillä pienet asiat ärsyttää. Tänään oli jo hieman kevään tuntua, mutta olin tyytyväinen piposta päässäni.

Kirjailijatar kirjoitti...

Meilläkään ei kukaan tottele, ei omat ajatuksetkaan :) Minä en ole seurannut Voice of Finlandia, joten ei tarvitse tuota juttua murehtia. Enkä nyt oikein muutenkaan murehdi, en oikein osaa, vaikka tämä pohjoistuuli vähän positiivisuutta jäädyttääkin.

Tie on kevyt kirjoitti...

Varista, Keski-Suomessa oli tuollainen lumimäärä. Täällä meillä lahdessa onneksi vähän vähemmän.
Oho, sulla julkkiskavereita, hih.

Johki, ilman pipoja ja hanskoja ei vielä pärjää, mutta krookukset näyttivät nousseen lumen keskeltä, kevättä siis ilmassa!
Välillä on ihan tervettä marista pienistä asioista. Kai.

Kirjailijatar, Voice of Finland on meidän perheen perjantainen juttu. On karkit ja popparit ja jännitetään, kuka saa jatkaa. Voisin ottaa sulta tuota ei-murehtimisoppia!