Sivut

19. toukokuuta 2012

Einesruokapäivä



Toiset viettivät pop up -ravintolapäivää. Me vietimme ystäväperheen kanssa einesruokapäivää. No, raparperipiirakka oli sentäs lähiruokaa, sieltä ystävien pihasta. Että ehkä vietimme vähän myös lähiruokapäivää. Lisäksi päivään kuuluivat auringossa kärtsännyt decoltee, puussa, trampoliinilla ja pihalla temppuilevat lapset, valepaskahousu-korttipeli, virkkausta korituoleissa pihan perällä, villit pihansuunnitteluprojektit, vähän jääkiekkoa ja pettyneitä ilmeitä, paljon lämpöä, naurua ja kikatusta, pumpulipilvet, kevyt kesäolo, tuliaskukiksi limenvihreä kimppu.

5 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Mekään ei jaksettu ravintolapäivää. Pakuriteetä ja raakasuklaata olisi ollut tarjolla. Ehkä ensi kerran..

Linnea kirjoitti...

Mekään ei jaksettu lähteä tutustumaan ravintolapäivään...
Tehtiin kotiruokaa, virkattiin ja katsottiin telkkaria.
Kotoilua...
Kuvassa ihana kukka - näyttää ihan keramiikalta!

Tie on kevyt kirjoitti...

Varista, minäkin ajattelin ensi kerralla sitten katsastaa ravintolapäivän annin... Meitä oli niin iso porukka koolla, ettemme olisi kaikki varmaankaan samaan pop up -ravintolaan mahtuneetkaan.

Linnea, samankuuloista kotoilua teilläkin. Kotipäivät on mukavia, vaikka onkin mukavaa välillä lähteä pois kotiympyröistä.

Kukka on isokokoinen krysanteemi ja oikein valokuvauksellinen yksilö!

Kirjailijatar kirjoitti...

Täälläkin kärtsäsi decoltee, melkein :) Ei oikein tajuakaan, että tuo aurinko tosiaan toimii.

Meillä on aika usein einespäivä, joten hyvä että eilen oli Ravintolapäivä.

Tie on kevyt kirjoitti...

Kirjailijatar, talven jälkeen iho on niin tottumaton aurinkoon, että pitäisi muistaa olla maltillinen!

Me kyllä mietittiin ravintolapäivään menoa, mutta 9-henkisellä porukalla ei varmaan olisi samaan paikkaan päästy. En tiedä, miten ne Lahdessa oli, että oliko esim. vierekkäin paljon ravintoloita - silloinhan se olisi onnistunut. Eineksiin päädyimme, kun ei vaan jaksettu tehdä ruokaa, kun oli niin paljon tärkeää puuhaa (mm. virkkaus ja puutarhasuunnittelu...)