Sivut

25. lokakuuta 2012

Pikahuivi, poncho ja barbit pahvilaatikossa









Neulon vuorotellen alpakkalangasta itselleni ponchoa ja chenillelangasta huivia tyttärelleni. Huivilangat löytyivät Tukholman Tigeristä. Olisinkohan tarvinnut enempää lankoja, sillä työhuonetta siivotessa putkahteli monta lankapussukkaa esiin nurkista - mitähän olen niistä ajatellut tehdä?
 
Tytär harjoittelee virkkausta. Kieli on tiukasti hampaiden välissä, suusta pääsee ähkäisyjä. Välillä pitää ottaa barbit esiin. Ja mikään muuhan ei inspiroi leikkejä yhtä hyvin kuin pahvilaatikko!

7 kommenttia:

Kirjailijatar kirjoitti...

Pahvilaatikot ovat parhautta! Meillä niistä on tehty ihan kaikkea. Barbileikkejä mun on melkein ikävä, tämä nuorempi tyttö hyppäsi kokonaan niiden yli. Täällä leikitään ja on aina leikitty vain pikkueläimillä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan pehmoisen näköisiä lankoja! Sain Teinin kutomaan 2oik-2nurin kaulaliinaa kymppipuikoilla. Ja kyllä se kesti, lopulta minä tein joka neljännen kierroksen ja sitten loput 30centtiä. (Hän on aina ollut teknisessä.)

Pahvilaatikosta meillä on joskus tehty akvaario pahvikaloille.

Tie on kevyt kirjoitti...

Kirjailijatar, pikkueläimet on meilläkin suosiossa, barbien lisäksi. Tämä tyttönen haalii kaikki pahvilaatikot, vessapaperirullat, nauhat ja napt, koska "varmaan tarvii niitä leikkeihin".

ohki, langat on vaan niin ihania! Hieno suoritus saada tekninen teini neulomaan, hih!
Pahviakvaario kuulostaa kivalta!

Linnea kirjoitti...

Pahvilaatikot, ahh! Äitini kertoo, että olin pieneä varsinainen pesänrakentaja. Kaikissa mohdollisissa pahvilaatikoissa asui joku pieni olento.
Muistan yhdenkin juustorasian, jossa eleli pieni, virkattu vihreä nukke.
Missähän se nukke nykyään on... :-)

Virkattu lintu kirjoitti...

Tiger on tosi kiva kauppa, täynnä houkutuksia :) Kävin Helsingin tigerissä ekaa kertaa jokin aika sitten.

Minunkin tyttöni tykkäisi varmaan tuollaisesta pahvilaatikosta :)

Tie on kevyt kirjoitti...

Linnea, voih, vihreän nuken tarinaa... Meillä tämä barbien kotien tekeminen on siirtynyt minulta tyttärelle.

Virkattu lintu, kerran olen minäkin käynyt Helsingin Tigerissä - kaikkea kivaa pientä kohtuuhintaan!

etta kirjoitti...

oi! ihan tulee oma lapsuus mieleen. mä aina rakentelin vaikka minkälaisia koteja mun barbeille. leikin mm. anna frankin piilopaikkaa ja sotilassairaalaa vietnamissa (helen-(sairaanhoitaja)kirjasarja). pyykkikuilun rakensin yhteen teipatuista serla-rullista ja potilailla (keneillä) oli punasella tussilla piirrettyjä haavoja, joita sairaanhoitajattaret sitten sitoi vessapaprun palasilla :) inspiroiduin aina kirjoista, mitä luin ja imitoin niitä barbie-leikeissäni.