Sivut

14. joulukuuta 2013

Piiloja ja paketteja



 

Joululahjojen paketointi on rentouttavaa puuhaa. Voisin ryhtyä päätoimiseksi paketoijaksi. Ainakin vähäksi aikaa.

Olen kehittynyt hyväksi lahjajemmaajaksi. Niin hyväksi, että tässä vaiheessa yritän muistella, mihin kaikkiin paikkoihin tonttu lahjat piilotti.

11 kommenttia:

Tillariina kirjoitti...

Tosi taitava paketoija oletkin! Ihania lahjapaketteja, eihän noita raaski avata!! En ole itse vielä väkrännyt ainottakaan. Ensi viikolla varmaan tai ehkäpä jo sunnuntaina.

Mukavaa viikonloppua!

Tie on kevyt kirjoitti...

Tillariina K., kiitos! Vielä jäi paketoitavaa minullekin! Laitan joululaulut somaan ja kynttilät palamaan, niin siitä se taas lähtee.

Mukavaa viikonloppua ja joulun aikaa sinullekin!

Ansku kirjoitti...

Hih, samoilla linjoilla. Minulla muuten tuota samanlaista ruskeaa paperia, johon ostin juuttinarua kaveriksi, oikein odotan pakkaamista. Ja niin totta tuo jemmaamisosio :)

Hienoja paketteja!

Tie on kevyt kirjoitti...

Kivitasku, mehän mennään samoilla linjoilla, kun mullakin on juuttinarua tulossa seuraaviin paketteihin! Tuo punainen paperikin on voimapaperin oloista ja oikein inspiroi paketoimaan.

Satu kirjoitti...

Ihanat paketit sulla! Mä jemmailen syksyllä ostettuja lahjoja kans niin hyvin, etten muista edes kaikkia (vaikkei niitä ole montaa). Meillä pienin on nyt niin innostunut paketoinnista, että hoitelee suurimman osan hommista. Hyvä, ihana kun on apulainen!

Katri kirjoitti...

Ihania paketteja. Eihän niitä raski aukaistakaan! Nuo virkatut tähdet on kyllä huippukiva lisuke!

Minulla on paketointi vielä edessä. Löysin kivaa lapsuushenkistä paperia, valkoisella pohjalla punaisia silhuettitonttuja ja enkeleitä. just niitä samoja, mitä oli lapsena ikkunoissa ja ovissa.

Virkattu lintu kirjoitti...

Kauniita paketteja! Vanhat kirjansivut ovat minunkin suosikkejani askartelussa :)

Tie on kevyt kirjoitti...

Satu, ei meilläkään montaa pakettia ole, mutta aika hyvin olen jemmannut! Kaipailen apulaista!

Katri, onpa ihanaa paperia varmaan. Monet joulupapereista on, noh, miten sen nyt sanoisi... mauttomia. Virkatut tähdet on kaupan hyllystä - kuuseen virkkasin viime vuonna, mutta tänä jouluna en ehtinyt paketteihin.

Virkattu lintu, kiitos! Olin kirjastolla askartelukurssilla ja siellä sai hyödyntää poitsokirjoja, jotka olisivat menneet energiajätteeseen.

Kirjailijatar kirjoitti...

Löytyivätkö kaikki lahjat? Tänne maapallon toiselle puolelle tuli ainakin yksi paketti ja lahjan saaja kiittää tässä vieressä :)

Ihanaa uutta vuotta sinne kauas!

Kirjailijatar kirjoitti...

Löytyivätkö kaikki lahjat? Tänne maapallon toiselle puolelle tuli ainakin yksi paketti ja lahjan saaja kiittää tässä vieressä :)

Ihanaa uutta vuotta sinne kauas!

Tie on kevyt kirjoitti...

Kirjailijatar, pari kadonnutta lahjaa löytyivät aattona ulkovarastosta...
terkut sinne maapallon toiselle puolelle ja hyvää vuotta 2014 teillekin!