Sivut

16. marraskuuta 2014

Ideoita, käsitöitä ja inspiroiva koti



















Kolme naista, viisi tyttöä ja pöydällinen askartelu- ja käsityötarvikkeita. Pari miestäkin mukana, tosin verstaalla ja tietokoneella. Naurun, herkuttelun ja suunnittelun lomassa syntyi enemmän tai vähemmän. Uudet ideat jylläävät jo päässä - mitä tehdään ensi kerralla?

Päivään mahtui paketillinen kuumaliimaa, paljon nappeja, muovieläimiä, lankoja, heijastinnauhaa, ontelokudetta, rantalasia, rautalankaa, käpyjä ja hilettä. Oli tuunattu mekko, epäonninen rosee-kiekko, kumoon kellahtaneet lumisade-eläimet, hitaasti kyspsyvä ystävyysranneke ja inspiroiva koti ympärillä. Tätä lisää, kiitos!

6 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Voi miten hurjan houkuttelevaa! Tuo kuusi on ihana!! Käsityö-, näpertely-, puuhailuillat porukassa ovat tosi virkistäviä. Eilen töissä olis ollut tarjolla himmelin tekoa iltamyöhällä, mutta työpäivän, sen päälle vielä työillan jälkeen en enää kyennyt. Harmittaa, mutta kaikkeen ei repeä. Pitäisikin kaivaa kotona kaikki askartelulaatikot esiin...

Tie on kevyt kirjoitti...

Satu, totta, näpertelyporukassa on mukava hurahtaa samankaltaisten hörhöjen kanssa!

Minua harmittaa, kun jouduin tänään jättämään lukupiirin väliin työkiireiden vuoksi. Omista harrastuksista ei saisi luopua, mutta joskus on pakko, kun kaikkeen ei ehdi.

Kirjailijatar kirjoitti...

Kylläpäs siellä on askarreltu ihan urakalla! Mutta voin kyllä kuvitella sen naurunkin tuonne taustalle oikein hyvin.

Ja tykkään tuosta alimman kuvan kaapista :)

Katri kirjoitti...

Voi kuinka ihania askarteluja. Pitäisi itsekin aloittaa, mutta jotenkin ei pääse jouluun ollenkaan kiinni. Muka kaikkea.

Kauniita lomakuvia. Kyllä se aurinko pimeän keskellä tekeekin terää.

Tie on kevyt kirjoitti...

Kirjailijatar, vanha kaappi on muistaakseni puretusta meijeristä.
Urakka-askartelu jatkui eilen - ihan mahtavaa!

Tie on kevyt kirjoitti...

Katri, meillä on Pieni ompelukerho ja päätimme, että nyt vain kokoonnutaan toistemme luona vuorotellen enne joulua. Itsekseen ei varmaan saisi aikaiseksi. Joulutunnelma tulee kyllä ihan muualta kuin kauppakeskuksista - niitä yritän vältellä....