Sivut

19. marraskuuta 2011




Clas Ohlsonin 626-sivuisessa kuvastossa on ihmeellisiä tavaroita, nämä kaikki keittiöosastolta: testineula, munamuotti, valkosipulinkuorija, mansikkaleikkuri, omenanlohkoja, ananasleikkuri, hampurilaispuristin, riisinkeitin, roiskesuoja, mausteruisku, transeerauslauta, mantelimylly, koristekynä, monitoimiraastin, lähtölaskenta-ajastin, taikinanvaivaaja, piirakkakaulin, keksipursotin, kermasifoni, jälkiruokarengas, patonkipelti, tarjoilukahva, jäänmurskain, pöytäjäähdytin, kastiketermos, liekkivahti, pakasteteippi, kristallipyyhe, ihmesieni ja sulatusliina.
En tiennyt tällaisten tavaroiden olemassaolosta. Voisikohan noita ilman tulla toimeen?

Löytyy sitä meiltäkin ylimääräistä tavaraa riittämiin. Olen laittanut itseni tuikkukuppien ostokieltoon.

6 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Clas Ohlsonilta löytyy kyllä aivan kaikki. Mietin juuri, että onko noista enemmän hyötyä vai haittaa.. Äitini on niin vanhanaikainen, ettei antanut hankkia meille sellaista munakelloa, koska "jos leipoo niin pitää olla niin skarppia ettei moista tarvitse" Kaikilla muilla oli. No, nyt kun olen omilleni päässyt niin eipä ole tullut itsekään hankittua.

Omat keittiötarvikeeni ovat muutama veitsi, leikkuulauta, mutteripannu, blenderi ja kattila ja valurautapannu. Suurinpiirtein. Niillä mennään.

Kirjailijatar kirjoitti...

Ihan hillitön lista! Suurin osa oli sellaisia, etten tosiaan ollut ikinä kuulutkaan. Testineula on aika paha, siitä tulee mieleen kaikenlaista ikävää. Mitä on transeeraus? Ja että mansikalle oma leikkuri ja mitä tehdään kristallipyyhkeellä? Pyyhitään kristalleja? Tämä on ihan paha...ihminen hukuttaa itsensä tavaraan. Siitä tässä on kysymys.

Hieno muuten tuo ensimmäinen kuva, upean värinen.

Anu.R kirjoitti...

Huh, onneksi aika vähällä tulee toimeen. Me olemme varmaan jotenkin superaskeettisia ja omituisia hippejä, tuon listan perusteella... Ahdistaa pelkkä ajatus siitä että tuo roina on olemassa.

Tie on kevyt kirjoitti...

Varista, hyvillä veistillä ja pannuilla selviää pitkälle! Munakello meillä kyllä on, kun teen aina montaa asiaa samaan aikaan.

Kirjailijatar, mitä - eikö teillä ole kristallipyyhettä kristallien pyyhkimiseen?! Transeeraus jäi mullekin epäselväksi. Meille luodaan turhia tarpeita ja tavaroita, siitä juuri on kysymys kuten totesit.

Rva Reipas, täällä sitten toinen hippiperhe! Ahdistaa tosiaan koko ajatus tuollaisen tavaramäärän olemassaolosta, puhumattakaan siitä, että tuo roina pitäisi saada mahtumaan kaappeihin!

Katri kirjoitti...

Miten olen tullut toimeen ilman noita? Onko maalarinteippi pakasteteippiä, vai onko se jotain ihan erikseen olevaa? Jos on erikseen, niin en omista noista mitään. Äkkiä Clasulle!

Tie on kevyt kirjoitti...

Katri, maalarinteipillä meilläkin merkataan pakasterasiat, mutta ehei, pakasteteippi on ihan eri asia...!