Sivut

7. marraskuuta 2011




Kummallisuuksia tänään:

Suomalaisyhtiö kauppaa energiajuomia, joissa on ikäsuositukset 7, 12 ja 18 vuotta.

Knorr mainostaa pussirisottoaineksia sloaganilla ”Risotto – sexier than potatoes”. 

Lehdessä kerrottiin, että japanilaisturistit tulevat Suomeen etsimään slow life –elämäntapaa ja haluavat suomalaiseen metsään kuuntelemaan hiljaisuutta, poimimaan mustikoita ja juoman nokipannukahvit.

Tytär käveli viime yönä unissaan. Oli jättänyt tyynynsä eteisen lipaston päälle. Kysyi aamulla: ”Milloin oravanpoikasista tulee teinejä?”


5 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Kyllähän pussikeitot aina perunat voittaa. :D Vai voittaako? :o

Kyllä, ostin Taitokeskuksesta myös sellaisen valmiin metallikehikon. Ainakin, jos roikkumaan laittaa, niin kyllä pysyy paremmin muodossaan sen avulla. Pöytä kranssina toimii ilmankin.

Se kuvalemasi valkoinen hopeahippuinen lanka oli mullakin kädessä, kunnes päätin jättää ne ainakin toistaiseksi kauppaan. Se kultainenkin oli upea. Ja kuulemma punainen kiiltävällä langallakin on olemassa. Heillä oli myös ohjeita jouluisiin pöytätabletteihin tuosta langasta, jos vaikka sellaisia, jos kransseja alkaa olla liikaa? ;)

Tie on kevyt kirjoitti...

Katri, kiitos vinkistä, ostan siis kehikon, koska meinasin seinälle laittaa. Hipelöin kaikenlaisia lankoja, mutta en osannut vielä päättää. Punaista ei Lahden valikoimissakaan ollut. Valoryijyäkin harkitsin (huomasin sunkin blogista teillä sellaisen olevan). Ehkä pitää sitten värkätä tabletteja, jos meinaa huusholli hukkua kransseihin...

Nina kirjoitti...

Mahtavat kuvat. Tuo puu on niin hieno.

Kirjailijatar kirjoitti...

Tuo on muuten ihan totta, että japanilaiset on täällä metsässä ihan fiiliksissä. Me ei oikein itse tajuta, kuinka valtavan eksoottista ja harvinaista tämä meidän hiljaisuus on.

Mutta tuleeko siitä seksikkääksi, kun syö risottoa? Kertooko tarina sen?

Tie on kevyt kirjoitti...

Varista, kiitos! Puu on elävän näköinen, ja eläviä tietty alemmankin kuvan puut!

Kirjailijatar, mainoksessa oli tylsästi vain risottopussin kuva - ei mitään ennen-jälkeen -seksikkäämmäksimuuttumiskuvia...!