Sivut

10. elokuuta 2014

Kesäkukkia, kesäkäsitöitä ja kesäkirjoja













Kesäkukkia ja kesäkäsitöitä. Kun lisätään vielä kesäkirjoja, on lista täydellisen kesän lista.

Kesällä luetuista parhaiten mieleen jäivät Vähenevän valon aikaan, Kohina, Valo valtameren yllä, Ikkunat yöhön, Neljäntienristeys, Karhunpesä ja Avioliittosimulaattori.

8 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Onpa monenlaisia ja toinen toistaan ihanampia kukkia!

Mainitsemistasi kirjoista olen lukenut toistaiseksi vain Neljäntienristeyksen ja Ikkunan yöhön, kumpikin jäi kyllä mieleen. Karhunpesästä on moni pitänyt ja kun kaipaan jotain kepeää, taidan tarttua Avioliittosimulaattoriin.

Tie on kevyt kirjoitti...

Katja, kukat on vaan niin ihania! Ei oikein voisi kuvitella kesäistä maisemaa ilman kukkia.

Avioliittosimulaattori oli kepeä ja hauska; jopa nauroin ääneen, mikä on melko harvinaista. Karhunpesää voin suositella, vaikkei se esim. Neljäntieristeyksen veroinen ollut.

Katri kirjoitti...

Kauniita kukkia ja kivoja kasseja.

Näin on, kesä jatkuu, vaikka arki palasi. Koulut ja työt alkoivat tänään ja hierottiin heti kerralla sitä ARKEA vasten kasvoja. Kalenterit täyttyy ja poissa on letkeä meininki (hei lähdetään illalla yhdeksän jälkeen uimaan!).

Kirjailijatar kirjoitti...

Minä luen nyt juuri Karhunpesää ja pidän kyllä kovasti. Uskomattoman kaunista kieltä, jota voin vain ihailla.

Tie on kevyt kirjoitti...

Katri, kiitos!
Hyvin sanottu tuo arkea hierottiin vasten kasvoja... Just siltä tuntuu!

Kirjailijatar, Tykkäsin Karhunpesästä kovasti; tarina vei mukanaan. Välillä tosin tuntui, että olisi ollut useamapaan tarinaan aineksia. Karhunpesä on muuten edellisessä postauksessa oleva kirja, jota luin mökillä ja veneessäkin.

Satu kirjoitti...

Sinä olet ollut ahkerana siellä! Mulla on ollut laiska käsityökesä, mutta lukenut olen kyllä. Kohina oli hieno, pidin siitä valtavasti. Muita en ole listaltasi lukenut... pitääpä varata kirjastosta jokunen, kiitos vinkeistä! Ja kukat, kauniit ja tarpeelliset!

Anonyymi kirjoitti...

Vieläkö hevostallissa on vilskettä?

Kysyy velihapun sisko

Tie on kevyt kirjoitti...

Satu, minäkin pidin Kohinasta paljon; sen tunnelmaan pystyn vieläkin palaamaan. Paljon vielä jäi tekemättä käsityölistasta, mutta onhan tässä syksylläkin aikaa, vaikkei niin paljon kuin lomalla.

Velihapun sisko, hevostalli laajenee; autotalli siis muistuttaa aina vain enemmän hevostallia. Nyt siellä on heinät ja kauratkin...