Sivut

3. joulukuuta 2011



Tuli pakollinen tauko käsityöprojekteihin, kun sain metalliritilää hangatessa mojovan haavan sormeeni. Ihminen on sitten kummallinen: se haluaa aina juuri sitä, mitä ei voi saada. Kun vietin tupposormielämää, päässä vilisi tuhat ja yksi askartelu- ja käsityöideaa, joita en päässyt toteuttamaan.

Ihminen haluaa sitä, mitä ei voi saada: kiharatukkainen haluaa piikkisuoran, suoratukkainen kiharaa, punapää olisi mieluummin brunette ja mustatukkainen blondi, tummaihoinen haluaisi olla vaalea ja vaaleaihoinen paahtaa nahkansa ruskeaksi, lyhyt haluaisi olla pitkä ja pitkä lyhyt.

Olen ollut kaksi kertaa ammattimeikkaajan käsissä. Toinen niistä yritti vimmaisesti peittää pisamani voiteilla ja puikoilla, kunnes älysin sanoa, että pidän kesakoistani. Niin että ihan aina ei kai halua jotakin muuta.

2 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Ei siis mitään hätää hakusanojen kanssa. Nyt vaan laadit hyvät ohjeet villasukkaluisteluun. Ja tietysti arvostelet sen kirjan. Tiina Jylhää älä päästä blogiisi. Pliiiiiz.

Tarvikkeista. Ei ole Sinooperista. Osa viimeisimmistä tarvikkeista on Etsystä (ei kannata mennä, jos oot yhtään heikko, siellä on kaikkea mitä voit koskaan keksiä edes haluta) ja osan olen ostanut Helmifoorumin kirpputorilta tai tavalliselta kirpputorilta.

Tie on kevyt kirjoitti...

Heheh, ai niin kun vilasukkaluistelun tekninen osaaminen ja taiteellinen vaikutelma?! Ajattelin jossain vaiheessa, että kirjoittaisin tänne blogiin lukemistani kirjoista arvioita / omia huomioita, mutta se on jäänyt. Tais tulla rimakauhu. Juuei Jylhän rouvaa tänne enää...

Kiitos kun varoitit Etsystä. En siis mene tai ainakin kovetan mieleni ennen sitä! Hyviä löytöjä olet tehnyt!