Sivut

27. joulukuuta 2011







Viranomaiset kehottivat eilen pysymään sisätiloissa. Me tottelimme. Ihmettelimme ikkunoiden takaa myrskyä, tuulen lennättämiä oksia, puhurin riepottelemaa pihakeinua ja itsestään vaeltavia jalkapalloja. Pidimme pelipäivän. Yöpuvut päällä, suklaarasiat käden ulottuvilla, paljon pelejä, kivoja kirjoja ja kynttilänvaloa.

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

:) Juuri näin,parasta. Vaikka aika pelottava tämä myrsky on ollut... Enkelikello on niin ihana. Meilläkin on hyllyn päällä, on kai vaan niin levoton mieli ollut, että kynttilät siinä eivät ole syttyneet. Ehkä vielä jonakin hetkenä. Voi hyvin:)

Tie on kevyt kirjoitti...

Satu, hyviä vointeja myös sinne!
Palasin lapsuuteen enkelikellon kilinän myötä - suorastaan maaginen vetovoima tuossa kilkutuksessa...!

Kirjailijatar kirjoitti...

Oikeastaan aika kiva tuollainen ulkonaliikkumiskieltokehotus. Ei tarvitse väkisin reippailla. Mutta aika hurjia tuhoja ovat myrskyt tehneet...luimme uutisista reissun päällä ja ihmettelimme. Enkelikello on ihana :)

Tie on kevyt kirjoitti...

Kirjailijatar, välillä kyllä päätämme pitää löhöpäivän ilman virallisia kieltojakin... Teillpäin taisi mysrky olla rajuimmillaan.

Ihmettelen vaan, miksen ole aiemmin ostanut omaan kotiin enkelikelloa! Nyt nautin täysillä sen lumoavasta kilkatuksesta.